Mannen, draag ook een hemd in de zomer!

juli 24, 2017

Het is al enkele dagen enorm prachtig weer. De hoge temperaturen maken het niet altijd eenvoudig om een ideale outfit te vinden. Althans voor mannen.

Vrouwen kunnen perfect voor een kleedje gaan met een mooi hakje er onder en ze zien er onberispelijk en stijlvol uit zonder het té warm te moeten hebben.

Mannen, dat is een ander verhaal. In de winter stralen ze in hun perfecte pakken met dassen, of hun chique broeken met gekleed hemd. In de winter zijn ze de jonge versie van de Benidorm bastards met hun afgrijselijke shorten en t shirts met onbeduidende teksten. Op strand, Ok. Tot daar aan toe. Maar niet om met je vriendin iets gezellig te gaan eten. Sommige zijn ook verplicht om hemd en pak te dragen tijdens hun job. 

Natuurlijk wil ik jullie mannen niet in pakken steken die aanvoelen als aan stoofoven. Ga gewoon voor een hemd met een luchtigere stof. Voorbeelden zijn katoen, linnen of blends (een combinatie van verschillende stoffen)

Ga ook voor lichte kleuren. Heel donkere kleuren trekken de warmte alleen maar meer aan.
Mijn favoriete kleuren zijn lichtblauw en wit. 

Om zweetsporen te vermijden, wat niet abnormaal is bij warm weer, gebruik je best een deodorant anti-transparant zonder alcohol. Die houdt het zweten tegen en laat ook geen sporen na op een hemd.

Als het echt te warm is kun je de mouwen ook oprollen. Korte mouwen zijn ook een optie maar zijn minder stijlvol.
oprollen dus maar! 


Natuurlijk moet je vooral dragen wat je zelf het gemakkelijkst vindt. Ban alleen niet direct een mooi hemd, het kan echt wel in de zomer! 


Kiss Kiss The Ambitious Brune

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Press