Hippe Das

augustus 02, 2017


Een hemd en das is tijdloos.

Dat weet ook Hippe das. Daarom introduceerde Simone Plukkel en Marc Bickel, de 2 gedreven ondernemers achter Hippe das, “Dasdag”: een das voor elke dag.
Dassen die passen bij jouw stijl, jouw outfit en zo is er eentje voor elke gelegenheid.
Een das is geen typisch mannelijk symbool meer. Ook vrouwen kunnen het perfect als accessoire opnemen in hun garderobe.  Daarom creëerde ik  met mijn Hippe Das Morse 3 looks met hemd.

Casual


picture by Katrien E.  

Niks is meer casual dan een mooie jeans, een hemdje, een blazer erover en een mooie pump eronder. Althans zo ga ik casual door het leven. Door aan de outfit de hippe das toe te voegen, krijgen we een casual chic outfit. Al zullen voor sommige de blazer en het hemd ook al als casual chic beschouwd worden.

Business

Picture by Katrien E.

Een kostuum hoeft zeker niet stijf en oubollig te zijn. Ik koos voor een kostuumbroek maar liet de daarbij passende vest achterwege. In de plaats daarvan ging ik voor een strak zwart model aangezien er een zwart patroon terugkomt in de broek. Zo wordt het allemaal wat speelser. De das maakt de outfit compleet. Je hebt zo een kostuum gecreëerd met 3 totaal verschillende stuks die een unieke moderne professionele outfit vormen.

Sportief

Picture by Katrien E.

Geef toe, we zijn dol op onze sneakers. Ik merk dat sneakers vaak nog als nonchalant worden beschouwd. Nergens voor nodig. We mogen gerust onze dromen comfortabel najagen.
Bij warm weer zijn lange broeken ook niet altijd even gewenst. Durf dus gerust voor een korte short of rok te gaan en zet je benen én vrouwelijkheid in de kijker. Door sneakers te combineren met een korte short ga je er ook langer uitzien dan in combinatie met een lange broek. Ook hier geeft de das een chique toch aan een zomerse outfit.Deel ook zeker jouw look met (hippe) das met ons #theambitiousbrune #hippedas

You Might Also Like

13 reacties

 1. Het staat je bijzonder goed zo'n das! Het is een hele leuke look, die niet voor iedereen is weggelegd. Bij mij zou het denk ik heel stom staan, maar bij jou is het geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u wel! Ik denk dat het helemaal niet stom bij je zou staan. Met de juiste styling staat iedere vrouw met een mooi kostuum en das.

   Verwijderen
 2. Het staat je inderdaad erg goed! Al zou ik nog niet snel kiezen voor een das. Hoewel ik jouw style erg mooi vind ben ik meer het type voor boho en losse vrijetijd style en heel af en toe eens casual

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt dat je mijn stijl mooi vindt. Boho vind ik ook een hele leuke stijl.

   Verwijderen
 3. Super leuk! Staat je ook geweldig. Ik zou niet weten of het bij mij staat... nog nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfits! Ik denk dat ik zelf niet snel voor een das zou kiezen, omdat ik meer van de stoere items ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je het ook stoer kunt dragen hoor. Je brengt me op een idee voor een volgende blog ;)

   Verwijderen
 5. Heel erg leuk gestyled meis. Je kan het hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het er netjes, vlot en toch ook apart (leuk apart dan wel) staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk en gave fotos!
  Moet je er niet echt een typ voor zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat staat het je goed! En wat een gave foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het staat je echt goed zo'n das, normaal gesproken niet echt mijn ding maar jij kan het hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Like us on Facebook

Press