Ambitious to the bottom

augustus 29, 2017

In een vorig artikel gaf ik je tips om er stijlvol en duur uit te zien zonder een fortuin te moeten uitgeven. Wat even belangrijk is als verzorgde kleding is aangepaste lingerie.

Omdat ik nog te veel perfecte outfits zie sneuvelen door slechte lingerie, geef ik 3 basis tips mee die je altijd maar dan ook altijd in je achterhoofd moet houden bij het kiezen van je outfit.1. Niemand hoeft je lingerie te zien

Van een afzakkend bandje hebben we allemaal wel eens last. Daar is volgens mij ook geen ontkomen aan. Een BH of slip door je kleding zien kun je echter wel vermijden.

Koop gewoon geen kleding die te strak is! Wanneer je toch iets strak draagt, neem dan geen lingerie met kant of te veel andere details. Wanneer je dunne doorzichtige stoffen draagt, vermijd dan ook drukke prints. T-shirt BH´s en naadloze slips zijn voor dergelijke kleding een must. Ook BH´s die boven je bovenstuk uitsteken zijn echt niet stijlvol. Sorry voor de dames die dat graag dragen. Ik vind het niet professioneel.

2. Pas je lingerie aan

Je hebt de ideale jurk gevonden maar het heeft een diep décolté of uitgesneden rug. De klassieke BH past daar helaas niet onder. En nee, een strapless dress heeft niet precies bandjes als je er een gewone BH onder draagt. Gelukkig zijn er de dag van vandaag allemaal alternatieven op de markt.

De plak beha is bij velen al gekend. Wat ik nog niet kende was de plak beha met vleugels. Deze zorgt voor nog meer ondersteuning.

Wat ik ook nog niet kende en populair is onder de celeberties is fashion tape. Daarmee kan je ongewilde inkijk vermijden.

Onlangs bestelde ik bij Nasty Gal een prachtige playsuit. Het enige wat tegenviel waren de vele openingen langs alle kanten. Dankzij de plak beha en fashion tape van Hunkemoller kan ik hem zonder vrees dragen.


3. Schakel hulp in indien nodig

Je hebt een meeting, je perfecte outfit hangt klaar maar net die dag heb je last van een opgeblazen gevoel of is het de tijd van de maand. Dat zie je door je kleding. Niet dat dat een probleem is maar vaak voel je je er toch minder zelfzeker door of heb je een oncomfortabel gevoel.

Draag op dergelijke momenten gerust shapewear. Ik doe het ook. Het verhult die kleine rolletjes en maakt alles wat strakker. Ook geeft het je silhouet een mooier geheel waardoor je het zelfs standaard kunt dragen onder die ene aansluitende jurk.

Confidence is everything. Schaam je dus niet voor deze hulpmiddelen. Ze zijn er voor iets en zijn er de dag van vandaag ook in sexy varianten.


Laat dat mooie kleedje dus zeker niet liggen. Steek gewoon wat meer tijd in het zoeken van de juiste lingerie.

In samenwerking met Hunkemoller. Andere BH problemen? Check dan zeker ook hun BH-oplossingen tool!

You Might Also Like

12 reacties

 1. Ik ben benieuwd of dit ook werkt bij grote cup maten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handige tips! Zo'n plak beha lijkt me ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n plak BH lijkt me voor mijzelf niks aangezien ik een grote cupmaat heb. Anders lijkt me dit wel ideaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele handige tips! Een plakbeha lijkt mij inderdaad best handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Shapewear maakt je figuur denk ik een stuk gestroomlijnder, maar het lijkt me zo rottig zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf 70D en durft het gewoon niet. Ben bang dat het niet blijft zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig! Ik heb het zelf niet nodig, maar kan me voorstellen dat het een uitkomst kan zijn voor sommigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Handig artikel! Zelf vind ik zo'n plakBH niet handig. Blijft niet goed zitten.. dat is wel jammer want daardoor kan je veel outfits niet dragen maar so be it :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. plakbh's zijn inderdaad superhandig! leuke tips verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goede tips. De fashion tape kende ik al, maar heb hem nog niet gebruikt. De plakbh's kan ik werkelijk niet zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.plak beha

  BeantwoordenVerwijderen

Like us on Facebook

Press