[WINACTIE] From bloggers with love

februari 14, 2018

Vandaag is het Valentijn.
Om alle lieve en trouwe lezers te bedanken organiseren
we met 24 bloggers een leuke winactie aan de hand van een bloghop.

Wat is een bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs.
Als het goed is ben je via Beauty Unboxing naar mijn blog gehopt of je bent gestart op mijn blog. Op die manier kom je bij allemaal verschillende blogs terecht en leer je nieuwe blogs kennen. Ik verwijs je op het einde van de blog weer door naar iemand anders. Wanneer je terug bij de blog terecht komt waar je bent geëindigd, heb je de bloghop succesvol beëindigd.

Waarom een bloghop?

Bij The Ambitious Brune vinden we samenwerken heel belangrijk.
Samenwerken kan je veel verder brengen dan je denkt.
Door samen te werken kun je krachten bundelen en samen de top behalen. 
Jij kan iets wat iemand anders niet kan en vice versa.

Het zijn de uitzonderingen die alleen naar de top geraken en ik weet hoe graag jij die top ook wilt behalen. Door samen te werken kun je veel sneller, efficiënter en met minder verspilling van middelen er geraken.
Ambitieus zijn is niet egoïstisch je eigen ding doen en anderen het leven moeilijk maken omdat je hen het succes niet gunt. Ambitie gaat niet gepaard met jaloezie. 
Ambitieus zijn is je sterktes en zwaktes kennen en die optimaal gebruiken en laten ondersteunen. 
Wil er meer over lezen? Bekijk dan zeker dit artikel.

Hoe kan je winnen?

Elke blogger heeft zijn eigen regeltjes hoe je kans kan maken op leuke prijzen ( beautypakketten, cadeaubonnen, sieraden, kleding, parfum, ...)
Wat moet je doen bij The Ambitious Brune?
 • Volg The Ambitious Brune op instagram (@theambitiousbrune)
 • Laat een reactie achter op deze blog en vertel over jouw ideale Valentijn
Om verder kans te maken ga je nu naar de blog LeesLeesLees - www.leesleeslees.nl
Veel succes!!

#FromBloggersWithLove
You Might Also Like

20 reacties

 1. Op mijn ideale valentijn ziten we samen op het strand naar zonsondergang te kijken met een fruitsmoothie. Wel in een warmer land natuurlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw super leuk!
  Mijn ideale Valentijn is uit gaan dineren bij kaarslicht in een restaurant waar men uren lang geniet van heerlijke wokgerechten, een strandwandeling als het droog is, met een glaasje gezonde en verse fruitdrink, daarna in een hotel heerlijke borrelhapjesborrelhapjes...
  Omdat ik gevallen ben, een gebroken pols heb, met een arm wekenlang in het gips zit kan ik een flinke oppepper gebruiken.
  Want kreeg slecht nieuws dat de pols meerdere breuken heeft...
  Leuk en ik doe heel graag mee....

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne dag 😃

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn ideale Valentijn is de Valentijn zoals hij nu is.. een heerlijke man hebben die 365dgn per jaar mij lief heeft en dat ook showt. 💜

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onze ideale Valentijnsdag is een wandeling met onze tweeling Lucas & Eva door de Groote Peel omdat zij zo dol zijn op de natuur. En daarna lekker uit eten bij het Wereldrestaurant omdat zij net zo dol zijn op eten haha. Noem het maar op en ze lusten het of ze proeven het. En wat de dag afmaakt is een spontane dikke knuffel en een I love you mama. Nou, wat wens je nog meer? Dat is pas rijkdom. Instagram: @lindaenbjorn email: l_raaymakers@msn.com groetjes Linda Raaijmakers

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn ideale valentijn is dit jaar want we verwachten een klein wondertje en dat na jaren proberen maakt dat dit onze mooie valentijn ooit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn favoriete valentijn zou zijn om samen met mijn man in Parijs te mogen zijn. Uiteraard (cliché!) bovenin de Eiffeltoren genieten van het uitzicht en elkaar. Daarna genieten van een heerlijk diner in een knus restaurant, en de avond af sluiten met een wandeling langs de Seine. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet zo een fanatiekeling als het op valentijnsdag aan komt! Maar als ik echt moet kiezen zou ik wel lekker met mijn mannetje en dochter nasr preston palace toe gaan! Lekker de hele dag leuke activiteiten doen met elkaar. Zwemmen, bowlen En de mini bioscoop. En aan het einde van de dag lekker een hapje eten in 1 van de gezellige restaurantjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat hij nu eens een keertje op zijn knieen gaat hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het hoeft van mij niet allemaal zo. Ik vind het wel leuk hoor. Ik had n mooie bos bloemen. Hij van mij een kaartje, lightbox met tekst en een ballon van Liefde is.... Helaas toen mijn zoon hem opblies hij was van folie ging er iets mis 🤣. Dus t hoeft niet ideaal te zijn. Ik vind door t jaar heen kleine kadootjes vele malen leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om kennis te maken met je blog! Ik heb niet echt een ideale Valentijnsdag in gedachte omdat ik Valentijnsdag meestal oversla.

  Ik volg je nu ook op Instagram(liekevv24) en Facebook (Lieke van Veen)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn ideale Valentijn, is mijn man die eerst zegt Valentijn onzin te vinden en vervolgens toch allemaal lieve cadeautjes koopt en een lieve kaart schrijft! ❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi wat kun je nu winnen bij jouw eigenlijk of lees ik er over heen?? Groetjes van een andere bloggerwithlove

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik ben lekker aan het hoppen en vraag me hetzelfde af :)

   Verwijderen
 13. Volgend jaar valentijn: zonder griep haha. dit jaar helaas 1,5 week geveld door de griep, geen carnaval gevierd, niets gedaan in de vakantie en niet uiteten geweest met valentijn. meer hoeft ook niet van mij: gewoon gezellig even uiteten met mijn man zonder kinderen, er even echt zijn voor elkaar! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn Valentijnsdag was dit jaar ziek in bed samen met mijn dochter van 9 jaar. Mijn vriend heeft ruim 10 dagen voor ons moeten zorgen en naar de huisarts en ziekenhuis moeten rijden. En dan nog zeggen dat we de mooiste en liefste meisjes zijn. Dat is toch echte liefde

  BeantwoordenVerwijderen

Like us on Facebook

Press