Haal de nagelstyliste in je naar boven met Pink Gellac

april 24, 2018

Je zorgt er altijd voor dat je nagels perfect in orde worden gedaan.
Een afspraak inplannen voor je maandelijkse manicure
is niet altijd evident gezien je drukke agenda maar je slaagt er elke keer in.
En dan wanneer je een belangrijke afspraak hebt en je er flawless wilt uitzien gebeurt het ondenkbare...Je nagel breekt af. 


Het klinkt misschien een beetje te dramatisch maar als ambitieuze vrouw wil je alles op orde hebben.
Dat gaat van je agenda tot je afspraken tot, ja inderdaad, zelfs je nagels. Een nieuwe afspraak inplannen last minute is vaak ook niet mogelijk of er is gewoon geen tijd voor. 
Aangezien je een ambitieuze vrouw bent die weet van aanpakken, heb ik de oplossing voor je

Met een startersset van Pink Gellac kun je je eigen nagels snel fixen zonder dat je een professionele nagelstyliste moet zijn en een hele investering gaat moeten doen. 

Pink Gellac lanceert nagellak met echte salonkwaliteit. 1 minuutje onder de LED lamp en je hebt prachtige nieuwe nagels voor 14 dagen lang!


In de starterset zit alles wat je nodig hebt. Bij elke bestelling krijg je trouwens gratis 4 online cursussen en gratis snelle instructievideo´s zodat je ook niet te veel tijd moet investeren om het allemaal onder de knie te krijgen. 

Het enige waar jij voor moet zorgen is dat je (ongeveer) dezelfde kleur in huis hebt. Geen probleem met het uitgebreide gama van Pink Gellac. Er zijn al meer dan 130 kleuren beschikbaar. Bovendien lanceren ze elk jaar 6 nieuwe collecties waardoor er steeds 30 nieuwe nagelkleuren per jaar bijkomen.  Zo heb je in no time opnieuw de perfecte nagels. Laat je agenda het niet toe om uitgebreid het nagelsalon te bezoeken? Ook dan kun je perfect zelf aan de slag. Vergeet natuurlijk niet af en toe me time in te lassen ;). 


Zou jij zelf aan de slag gaan?
You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Press